Isnin, September 06, 2010

Devil laaa...

speak of the devil... memang ada baca kat beberapa blog yang diorang post pasal sorang mamat psycho tak hingat yang ngah merosakkan hotak seluruh umat manusia seluruh dunia dengan kempen 'Burn A Koran Day' melalui videonya di youtube...

memang rasa nak bakar je mamat ni... dengar dia cakap ditambah dengan muka tak bersalah yang dia tayang kat dalam video ni...

bercakap pasal mamat Terry Jones ini... (dia... tak perlu beliau... dia si pembenci Islam)... seorang professor dan juga penulis buku 'Islam is of The Devil'... dia merancang untuk mengadakan hari yang dikatakan di atas (tak sanggup nak tulis semula... surat cinta dibakar? rasa macam hati dibakar... dikoyak-koyak jee...) pada 11 september nanti sempena mengenang kejadian 9/11...

seperti yang dicatatkan oleh si manusia jahat yang postkan video ni ke youtube....
BraveheartShow | July 25, 2010 "We invite you to come and stand with us for International Burn a Koran Day on September 11th, 2010. We do this to expose Islam for what it is - a violent, oppressive religion that lie and deceives the people and is leading them to hell."
 
 
 
  video
 
 
tak tahu mahu respon bagaimana menatap si devil ini... yang pasti di youtube... ramai yang bgi komen bahawa si devil ini memang pembenci Islam...

dan dia tak sedar negara dia tu... apa ek?? huhuhu... *gelak sarkastik*

pape pun... shring is caring kawan-kawan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang bersifat menyakitkan hati, tidak akan dilayan... Terima kasih...

PeNoNtOn FiLeM...

Related Posts with Thumbnails

eN. bLoG pUnYa BiRtHdAy...

Daisypath Anniversary tickers