Ahad, September 12, 2010

lagu untuk orang patah hati...

hellooooooooo..........

walaupun raya ku suram... TAPI....

2NE1 MAKE MY DAY!!!!

3 hari online cam nak gila semata-mata nak tunggu new vids diorang ni...

berbaloi sih tunggu dekat 7bulan tuk diorang!!!

freaking awesome!!!!

huhuhu...

dalam 3 lagu yang 2ne1 promotes with their music vids...

satu lagu ni,sangat sesuai untk kamu kat luar sana yang baru putus cinta....

muhahahahahaha...



buangkan tabiat kamu yang suka dengar lagu tangkap leleh bila time-time ngah hati rapuh gitu...

kuat sikit... bunga bukan sekuntum.. kumbang bukan seekor....

well... kamu harus terus ke depan... jadi solo best apa!!!

hahahahahahhahaha...

lagu ini memang sesuai laa nak suruh 'that jerk' yang buat hidup kamu tunggang terbalik tu blah...

=p

kalau  rasa geram...

cuba jadi cam CL ni... bakar kereta untuk bagi sedar diri sikit 'jerk' tak sedar diri tu...


video


oh... untuk sesiapa yang tak kenal group ni... dan tiba-tiba cam rasa nak berkenalan dengan group ni... biar saya perkenalkan...

2ne1 (pronounce as 'to anyone' or 'twenty-one')... sebuah group rookie kat korea... debut dengan lagu 'Fire' dan 'I don't care' (boleh cari kat youtube)... dianggotai oleh....


1. CL - Lee Chaerin (20), leader, rapper, vocal...


my feveret rapper


2. Dara - Sandara Park (27), fresh vocal, unnie (kakak in Korea).

my feveret unnie


3. Bom - Park Bom (27), eldest, main vocal

my feveret vocal


4. Minzy - Gong Minji (17), youngest, vocal, 2nd rapper.

super hot dancer


kalau nak tahu lagi pasal diorang boleh browse kat wikipedia atau http://www.allkpop.com/ ....

enjoy this video, kawan-kawan....




p/s: saya ulang dis song with the other 2songs (clap your hands &can't nobody) berulang kali hari ni... huhuhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang bersifat menyakitkan hati, tidak akan dilayan... Terima kasih...

PeNoNtOn FiLeM...

Related Posts with Thumbnails

eN. bLoG pUnYa BiRtHdAy...

Daisypath Anniversary tickers